Rubber RollerBELANGRIJK! Wij zullen vanaf heden geen kwaaitaalvloerinspecties meer uitvoeren en de bijbehordende reparaties.


Vloeibaar Rubber Roller Brush systeem


 


Roller Brush-systeem, 
is een vloeibaar rubber op waterbasis die koud aangebracht wordt met een kwast of airless verfspuit. Vloeibaar rubber is o.a. te gebruiken bij particuliere bouw en renovatie: damp- en waterdicht maken van funderingen, externe en interne wanden, daken, terrassen, badkamers en garages.


Bewerking van riolering, waterreservoirs, kunstmatige meren, zwembaden en opslagtanks voor vloeistoffen. Herstelt waterisolerende capaciteiten van het oude asfaltoppervlak en gewalste materialen. Roestwerende behandeling van staal, metalen constructies en onderzijden van auto’s.


Roller Brush-systeem, 
Is een uniek ontworpen 1-component asfalt materiaal vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen die koud aangebracht worden. Het Roller/Brush Rubber is op het waterbasis, niet-toxisch en vrij van VOC’s.


 


Dit stand-alone product kan gebruikt worden voor kleine en grote reparaties in de bouw en renovatie, damp- en waterdicht maken van funderingen, externe en interne wanden, daken, terrassen, badkamers en garages, rioleringen, waterreservoirs, kunstmatige meren zwembaden en opslagtanks.

 


Roller/Brush Rubber wordt ook gebruikt voor roestwerende behandelingen van staal en metalen constructies. De uitstekende coëfficiënt van uitzetting en krimp zorgen voor een goede binding en conformiteit van onregelmatige oppervlakten. De Roller/Brush Rubber creëert een monolithische oppervlak zonder naden of overlappingen die de functionaliteit van het product in gevaar zou brengen.Roller/Brush Rubber in combinatie met Geotex (verstevigingstextiel) kunnen moeilijke naden, hoeken en bochten verstevigd worden.Eigenschappen:Sterke aanhechting.

Zeer flexibel.

Niet brandgevaarlijk.

Bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of VOC’s.

In combinatie met geotex wapening een oersterke laag.


Bijzondere eigenschappen:


 


Complexe vormen en oppervlakte kunnen makkelijk behandeld worden.

Sterke hechting op de meeste bouwmaterialen (beton, metaal, steen, hout en andere oppervlakken).

Naadloze laag, met bescherming van de bewerkte oppervlakten tegen de schadelijke gevolgen van corrosie, water en chemicaliën.Geen overlappingen en aansluitende naden.


 

•Er hoeven geen zware installatie of producten (vaak met kraan) op het dak geplaatst te worden, waardoor integriteit van het gebouw wordt bewaard.


•Weerstand tegen grote temperatuursveranderingen.


•Hoge treksterkte.


•Zonder oplosmiddelen en VOC’s.


•Milieuvriendelijke coating op waterbasis.


•Resistent tegen de effecten van ozon en Uv-stralen. 

•Voor vele doeleinden te gebruiken. 


 


Kristalijn Betontechnieken B.V.

Uw specialist in betonrenovatie